Weekand-Icona Pop

 
 
 
Riktigt duktiga är dom, synd att jag inte kunde se dom på Helsingborgsfestivalen.

Fall- Justin Bieber

 
Var med Alexnadra idag och hälsade på hennes söta vovve Melody. Så jävla söööt! Tittade sen när jag kom hem på Trassel. Asså visst jag kan skriva vad jag gör varje dag, men är det kul att läsa egentligen ? Typ " Jo, idag har jag varit i stan, sen köpte jag en sak sen gick jag hem " Nää, jajja jag kan skriva lite så ibland. Läste denna delen på The Fault in our Stars och jag började stor bölla, ( har inte läst boken än) Men sen efter ett tag kom det på tanken, varför gråter jag för att han dog, jag menar, borde jag inte vara glad för att han levde, att han fans, och gjorde det så bra för Hazel. Jaja, svårt att förklara, jag är en boknörd. Men ja. 
 
 
 

I was left on the shore with the waves washing over me unable to drown - John Green


 
 
 
Jag har inte ens läst boken men jag sitter och gråter över den. Oh gud, jag önska alla människor i hela vädlen kunde läsa boken. Det är verkligen ett måste att läsa. Lyssnar på Florenve+ The Machine ,never let me go. Boken är så underbart sorlig att jag vågar inte ens läsa den. Men jag ber er alla att läsa den, inte på svenska, på engelska, jag ska läsa den, när jag vågar. Jag måste bara vara berädd på 1 veckas gråtande. John Green och Jenny Han är helt klart mina favorit förfarattare.

CHRIS BROWN-PARTY HARD-4 YEARS OLD-DON'T JUDGE ME-STUCK ON STUPID-FORTUNE


CROSS/ KAN DEE/ DRESS/ GINA TRICOT/ SHOES/ DANMARK


That person in class that always acts like they’re fucking Albert Einstein


.


.


¨


DET KOMMER BILDER.

 
Kom hem från Stockholm i för går. Det kommer bilder från det och lite andra bilder snart. Så länge en bild från avslutningen. Älskade verkligen Stockholm, när jag är 18 ska jag packa väskorna och flytta ditt. Hittade också min Älsklig på Grönlalund, han hade blåa ögon, jag gillar inte ens blåa ögon, so meant to be. Har också fått in 5 nya böcker, har bara 2 kvar att läsa. Sen måste jag beställa nya.Ett måste att läsa är When you were mine. Jag grät i en hel timme, utan någon paus. Men helt klart värt tårarna.  Och har precis blivit beronende av Justin Biebers nya skiva.

Baby there's a shark in the water

Älskar verkligen Degarssi, Glee, Degrassi, 90210 och Awkward är dom ända serier jag följer, hinner inte följa andra eftersom böcker tar upp den mesta tiden. Men GUD! Eli har blivit snygg nu i Degrassi, helt klart #TeamEli
 

You can't Handel My Potaitoness.

 
( När jag inte har något bättre för mig ) 
/Åker till stockholm imorgon och åker i 2 dagar och stannar där 1 dag. Men det ska bli kul ändå, ska till Grönalund, mamma ville gärna vara på sommarkrysset, och så blir det lite shopping. Kommer hem på Söndag klockan 23.00. Men det bli nog kul, och håller tummarna att det blir fint väder!

Your body is the most amazing thing you ever will own.

 
Jag har kämpat med min kropp i över 1 år nu, och jag kan inte säga att jag är så smal som jag vill vara, men jag tycker ändå om mina kurvor, det iallfall lite finare än den andra bilden, tycker jag. Så jag tycker inte att folk ska svälta sig själv för att bli smal, det finaste är att vara frisk och nyttig, och stolt över dig själv.

INSPERATIONEL

 
 

Haaha!


BEST SONG EVER!

(Bästa låten någonsin)
Har inte kunnat sätta in bilder på bloggen och har inte tyckt det var roligt att blogga då, hela dena nya blogg.se är helt fucked. Jaja. Idag har jag bara sovit eftersom jag var barnvakt igår och är helt slut. Vill bara sova bort hela dagen. I torsdags var jag i malmö och köte några saker jag ska ha till min ryggsäck, OCH! CROSSED! gud jag har äntligen boken! hittade den på Engelska i någon bok handel! Måste läsa den nu innan jag exploderar!

BUT IF YOU NEVER TRY, YOU'LL NEVER KNOW.

( Nattbilder..inga kommentarer på den första bilden ) 
Dagen började med Laserdome med killarna där jag sög, fast kom 2:a i sista rundan! Stack sen till MC där jag gjorde min MCmobile och Markus sin lilla blanding av cola, pommes och ketshup, som han drack. Seanre blev det Bio med Sam, och WOW filmen var helt, The amazing spider man, så jävla bra och Peter Parkar, het människa! Justin nu sitter jag och Sam hemma hos mig med mys, tittade på Project X som var helt okej, och min älsklig var såå fin. NÖRD POWER! ja jag är halvt död av trötthet medans Samantha är lite mer på nattlivs hållet, GODNATT!

One More Night.

 
Var på vuxen kalas hela dagen, sen kom jag hem. Igår var jag hos några av min mammas vänner där jag träffa lilla Maja som jag ska passa på Fredag. Imorgon blir det Malmö, tisdag Laserdome och sen onsdag färga håret.