Don't forget to smile today.

 
 
Ja..Ja jag mår själv ialla av mig själv, okej nu lovar jag, aldrig mer smink! gud ush! ego pickat hela dagen, och verkligen, smink blir som en facking mask, att spela något du inte är, ush, det går inte ens att förklara, nej jag ska inte ha smink, bara när jag slutar nian, och kanske på julkonserten, men nej. Jag har inget emot dom som har det, men jag kan inte ha det, klarar det inte. Känner mig mycket bättre utan smink, känner mig fri på något sätt, naturlig, som mig själv liksom.

I HATE IT WHEN PARENTS COMPARE YOU TO OTHER CHILDREN.

 
it’s like, “Bitch, if you love them so goddamn much, why don’t you just adopt them.
 
 

And when you want to do something that they don’t like, and you say “But Mum, he/she..”

They’re like “I don’t care what other kids do”

 


WHEN YOUR MOM SAYS YOU CAN’T GET COOKIES:


Put your hearts up.

Var i Malmö idag med Elias. Riktig härlig dag, hade det super bra och turen var på vår sida nu när vädret var så fin! åh om det bara kunde fortsätta så hela sommaren nu, men imorgon ska det regna. Iallfall fick jag inte med mig något hem, är helt osäker fortfarande, men jag tror att jag åker till Malmö imorgon igen för att köpa Vansen på bilden, så sattans fina! Får se, dom kostar 700 spen och plus så har jag böcker jag ska köpa på min lista, åker till Belgrad i Augusti och det blir också shoping, plus Stockholm i slutet av Juli och såklart Göteborg också. Plus min Ombre. Gud hur ska jag ha råd.

Cassia. Vad som än händer vet jag nu vilket som är mitt riktiga liv. Det är livet med dig.

 Bästa bok asså, iallfall Matched, väntar nu till att Crossed ska komma ut på svenska, men tror att jag beställer den på engelska för jag orkar inte vänta. Reached kommer ut i November och längtar redan. Matched får helt klart 5 av 5 eftersom den..AH går inte att förklara hur bra den är, tänk jag Hunger Games galen fan! sätter Hunger Games boken på tredje plats och denna på andra. Det är stort, läs den!
 
Cassia has always trusted the Society to make the right choices for her: what to read, what to watch, what to believe. So when Xander's face appears on-screen at her Matching ceremony, Cassia knows with complete certainty that he is her ideal mate... until she sees Ky Markham's face flash for an instant before the screen fades to black.

The Society tells her it's a glitch, a rare malfunction, and that she should focus on the happy life she's destined to lead with Xander. But Cassia can't stop thinking about Ky, and as they slowly fall in love, Cassia begins to doubt the Society's infallibility and is faced with an impossible choice: between Xander and Ky, between the only life she's known and a path that no one else has dared to follow

2 Things: If it makes you happy, do it. If it dosn't then don't.

Det skulle bli malmö idag med Elias, men eftersom mamma hade mitt kort hela dagen, och pappa inte direkt gick med på det blev det inte av, så idag har det varit allmänt lugnt, sov nästan igenom hela dagen, behövde det verkligen. Hae sen läst färdigt min bok Matched. Har läst ungefär 60-70 böcker detta året, och boken kom på andra plats, så bra var den. Imorgon vet jag inte riktigt, kanske det blir malmö med Elias annars får vi se.
( Can't forget, Grattis Sam! 15 år idag och allt, känns väl bra?)
 
 

Goodmorning hot stud.

 
 Såå min vecka har startat ganska Braoo. I söndags tittade jag och Elias äntligen på The Glee movie. Asså gud jag grät nästan när Cory sjöng Jessies girl. Iallfall. Igår blev det Att äntligen få träffa Sam och amanda. Blev Jordgubbar och nutella, mmm. Sen lärde dom mig att dricka te. Så jävla gott! Sov iallfall hos Amanda, vi tittade på The ring som fick mig nästan att gråta på natten eftersom jag inte kunde somna. Iallfall kom jag sen hem, och sen drog jag iväg för filmkväll hos Emma med Annie som känndes skönt. Nu sitter jag med en av dom bästa böckerna jag någosin har läst och Te med körsbär. Imorgon blir det kanske Malmö med Elias, vi får hålla tummarna.
 
 

MIDSOMMAR

( Upptäkte precis hur cp, nya blogg.se är. Fan va dåligt att dom ändra den)
GLAD MIDSOMMAR! vädret suger verkligen med piss regn, så det blev inte direkt så som min familj hade plannerat, men det funkar. Har inte kunnat blogga så mycket under senaste dagarna eftersom jag har hållt på med ganska mycket saker, och har inte haft tid, ville bara snabbt logga in nu, innan det blir mat och pankakstårta. mmm.
 

Tröjan du hatar.

okej det kanske ser helt fucked up ut här, men det är faktiskt fint. Ja detta har jag gjort två dagar i streck, satt upp bilder, skrivit texter, ritat bilder. Det har varit svårt men värt det, nu måste jag bara städa mitt rum också.

Iallafall, idag ska jag vara med Elias när han blir färdig med sin städning, han får 400 kr så så vi kan gå och handla i malmö tillsammans. Ikväll blir det film hos Helbest med Amanda. Och imorgon blir det att åka till Malmö och äntligen får träffa Melina igen.


.


WHEN YOUR FRIENDS COME TO YOU FOR ADVICE:

“good… good, you’ve come to the right place.”


WHEN YOU’RE HUNGRY AND SOMEONE ASKS FOR SOME OF YOUR FOOD


Lips red as blood. Hair black as night. Bring me your heart my dear, dear Snow White.

florence and the Machine - breathe of life

tittade på Snow white and the huntsman. Den var faktiskt bra, trodde att det skulle vara jätte dålig. Men det var fortfarande inget WOW, det blev liksom mindre WOW också när Snow white inte gifta sig eller kysste killen hon skulle göra det med! Musiken var jätte bra i filmen! Jag skulle nog inte direkt se den igen, men den var faktiskt bra. Fattade inte direkt vissa delar som gjorde också att filmen sjönk lite, vissa delar behövde liksom inte vara med. Iallfall så äslakde jag Gus tror alla som såg filmen älskade honom. 2.5 av 5 får den.

I'm falling for you.

Idag har vädret varit perfekt! desvärre har jag inte kunat vara ute..Har städat mitt rum hela dagen och är fortfarande inte färdig. Ni kan se på bilden att jag har satt upp massor med bilder, ska sätta upp bilder på hela bitten. Eftersom mina föräldrar är skit sega med att fixa mitt rum, så får jag göra det lite sommrigt nu sålänge. Ska iväg snart, eftersom jag ska titta på Bio med Annie och Emma.


PRIMADOONA- ELECTRA HEART

Åkte till Väla med Elias idag, Vi gick mest runt, åt på MC gjorde inte så mycket speciellt, Jo var inne på Ginatricot där det fanns döö fina solglasögon som ni ser på bilden, känner mig lite som Loreen. Men jag älskade dom. Sen stack vi till IKEA omg IKEA är bäst, vi gjotde som som på 300 of summer, så jävla kul, köpte sen dricka på IKEA som vi fyllde på tusen gånger, hade extremt kul.

Imorgon kanske det blir Bio med Annie, Emma och Amanda, vi ska titta på Snow wihte. Undrar om den är bra.


I dθn't wΔnnΔ ΓΔll unless I'm ΓΔlling Γθr yθu.

Äntligen är videon ute! älskar dig Chris, alltid lika awesome.

“Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.” - Buddha

Vaknade för någon timme sen, idag suger verkligen vädret, ohh sommarlovet ska ju vara med massor av sol :( iallfall så ska jag försöka städa mitt rum nu, lite senare blir det att jag hittar på något med Elias.


Så Denna sommaren kommer bli epic.

Så jag har bestämmt att denna sommaren ska bli epic, varje dag ska jag göra något som gör mig glad, det har gått 1 och en halv dag och det har redan börjat bra. Imorgon blir dett buss lufning med Elias, kanske Malmö på fredag, Lördag gå med mamma till min barndomsvän, som bor på min gata, så jag kanske kan få en gatokompis haha, det låter töntigt men det skulle vara kul ju, annars får jag börja snacka med mina grannar som brukar spela fotboll, typ några mindre killar, gud så forever alone jag låter, men ja. Jag kan se dom genom mitt fönster, ska nog ropa på dom genom fönstret någon dag, jag vet..Men You only live ones right ?


Pumped up kids- Katy Mcallister

Var med Amanda idag och rede ut lite saker som känns skönt, ska snart titta på den nya snövit filmen också. Elias skulle egentligen komma till mig idag men han var inte direkt på bra humör så det bli imorgon istället.

 


SKOLAVSLUTNING!

sorry för ingen bloggning typ. Har gjort så mycket nu innan vi slutade, som vi gjorde igår, SOMMARLOV! alla var jätte fina och avslutningen var så jävla bäst! Min cd funkade tillslut så vi fick se min video som blev en suxe om jag får säger det själv hehe. Vi gick sen till Haket och själv blev jag nöjd med maten, men det var ganska segt. Denna sommaren ska bli den bästa sommaren någosin!

Ska göra en lista denna sommaren, listan heter #YOLO så ni fattar principen med listan.

1# Igår var jag och Elias i glass butik och dom hade slush maskiner, när ingen tittar streker jag fram handen, heller det i min hand och slickar upp det #YOLO

 


R.I.P To the girl you like to see, her days are over.

Har bestämt mig för Ombre, kände att det passar mig bäst. Är dock inte helt säker, det kostar skit mycket eftersom jag måste klippa bort mina slitna toppar också. Så jag vet faktiskt inte helt säkert.


The Best.


writtenbysam

Hallå! Ni måste titta in på denna söta blogg av ingen mindra än SAMANTHA! Gå in nu! nu direkt! klicka in på den nu!

www.writtenbysam.blogg.se