Good friends are like stars. You don't alway see them,but you know they'ere always there

Var med Alexandra och Elias idag. Känndes riktigt bra att va med dom, även fast det bara har gått en dag så saknade jag mina perversa töntar. HAHA. Vi gick till Ica och köpte glass och choklad sås. Sen gick vi hem till mig och åt glass och kladdkaka mmm. Sen stannade vi framför datan och typ bara snackade allmänt som var riktigt skönt. Sen innan dom gick körde Alexandra sina vanliga perversa skämt. haha, riktigt roligt Hade vi, Oh nu måste jag faktisk plugga lite matte, ligger jävligt långt bak.


The summer i Turned Pretty Trilogi- Jenny Han

Ville bara skriva om min favorit bok så länge jag väntar på moi Friends. Detta kommer föralltid vara mina favorit böcker. Ingen bok är bättre än dom här. Jag har skrattat lite i boken, men asså jag har gråtit som in i helvete. Detta är typ dom första böckerna jag har gråtit till. Jenny Han är författaren till. The summer I turned pretty          ( Sommaren jag blev vacker ) It's not summer without you ( ingen sommar utan dig ) och we'll always have summer. Dom första två finns på svenska.

Ska berätta lite kort vad den handlar om:

Belly åker varje sommar till en sommar stuga vid havet med sin mamma, där i sommar huset bor hennes mamma och hennes två Soner Condrad och Jeremiha. Ända sen Belly var sju år gammal har hon varit kär i Condrad. Och nu när hon är 16 år kanske Condrad har fått känslor för Belly? Men vad händer med Jeremiha. Den snälla pojken som alltid har gillat Belly, och vad händer med Condrad som är den tuffa pojken ?

Condrad är den tuffa, men ändå lugna gittar spelande pojeken. Medans Jeremiha är den snälla populära fotbolls spelade killen.

BEST BOOK EVER! Gråter varje gång jag tänker på böckerna.

 

❒ SINGLE. ❒ TAKEN. ✔ DATING CONRAD FISHER.

 


When someone takes my foodThere's Always a Reason to smile, you just have to find it.

Vaknade precis, Bilden åvan är från min favorit del i filmen som jag tittade på igår. Iallfall idag kommer Elias och Alexandra till mig, så måste börja städa i mitt rum eftersom det ser ut som ett bomb ned slag. Det är inte lika fint väder idag, men jag hoppas det blir lite finare senare. Nu måste jag iallfall börja städa, Tudelu!


The worst feeling is when someone makes you feel special, then suddenly leaves you hanging, and you have to act like you don't care at all.

Så jag gjorde mitt inlägg idag istället. Men skit samma. Tittade precis färdigt på The Help. Som var Riktigt bra faktiskt! rekomenderar. Ska gå och lägga mig nu, blir ändrade planner med malmö. Så Elias och Alexandra kommer hit och så får vi se vad vi hittar på. Måste verkligen gå och lägga mig, är dö trött. Godnatt människor.


It's like Eminem and Dr.Dre!


Safe and Sound- Taylor Swift

2 filmer ikväll blir det. Footlose som jag vilade och The Help som min pappa valde, imorgon blir det en japansk rysare i tecknad, min mammas val..Oh gud jag fattar inte vad det är med min mamma och japanska manga filmer. Jaja, blir nog ett inlägg till ikväll, kanske.Treat me like a joke, and i'll leave you like it's funny.

I know, he was born with SWAG PEOPLE!

Be youreself..everyone else is already taken.

Ska snart gå ut och fota lite med min kamera som bara har leggat och skräppat på länge. Men nu jävlar! Sen ska..Nej vänta jag är hemma ensam, vad fan gör jag vid datan. Nu ska jag fan festa FOREVER ALONE!

Me:

Before i Die, I'm gone be a Mermaid


Dancing at a party

All the guys are like:
All the girls are like:
And then there’s me:

When someone touches/bumps into your ass…


School is almost over.


Real ore fake ? I looked att him and said " Real "

Oh måste köpa ett par black milk leggins. Dom e så sjukt fina. Jag vill egentligen inte ha Gina kläder som gör Galaxy, kommer nog köpa det för det är biligare, men dom känns inte lika fina på något sätt.


Beach Blondes

Måste bara ha denna boken! har 22 böcker jag ska beställa från USA och läsa under sommaren. Älskar böcker till max. Speciellt tjejiga kärleks böcker, eller bara en sån här. Böcker e fan mitt liv.

Tänkte skriva lite vad boken handlar om/ översätter det till Svenska nu:

Så det är om en tjej som heter Summer Smith som längtar efter sol och bad och en romatisk sommar. Hon är medveten om sin pojkbänns lösa liv och letar efter dom söta pojkarna. Redan första dagen har hon några urlva

Adam: Ser bra ut, Senior och har pengarna.

Diver: Den mystiska mannen och romantikern.

Och Seth: Den perfekta killen..Men han har en flickvän.

Vill läsa alla dom här böckerna. Det finns 4 st uppföljare, är en bra sommar bok många säger att den är jätte bra.

 


Ryan Betty-Every little Thing

Hatar videon, älskar Låten. Skit bra sommar låt när du bara vill njuta liksom.

When a fast food place keeps getting your order wrong.

“Move Bitch I will do it myself!”


Who cares ? Can't wait for summer.

Så dagen har varit på topp! Fick reda på att jag fick B på mitt So läx förhör, inte B+ som jag trodde först hehe. Såg fel. Iallfall. Klarade Svenska provet också! Ska bara skriva det sista på min Engelska och skicka in den. Asså gud så skönt livet känns just nu! Solen lysser och det är jätte fint väder. Ska snart gå ut och leka med min vackra vovve.. Ikväll blir det filmkväll med mamma, hon sa att hon saknade mig. Och på Onsdag blir det lite fest till Elias som blir Femtis! Kan man säga det ? Ja det kan man nog. Ha en underbar dag People!


That awkward moment when you’re eating and leave the best part to last and it falls on the floor:


sista dagen innan påsklov!

Skola nu då. TaGGA! inte..Har provet idag, hoppas det går bra. Har inte några säkra planner ikväll, men det blir nog något av det ändå. Imorgon blir det Malmö! Shopping.


When the bitch you hate speaks:

What you wanna do:
But all you really do is:

My daily routine:get up, be amazing, go to sleep

 

Now, ska snart go to sleep. Eller nannekorg som min mamma säger. Ska bara först läsa en eller två sidor i Fatta eld. Har blivit besatt i Hunger Games trilogin. Har trännat till mitt svenska prov, känner mig fortfarande osäker, men lite bättre känns det iallfall. Godnatt people.

Sometimes i don't feel like walking, so i make Enormous people carry me around↓


Josh Hutcherson Vanilla ice

 

Hotii lamotii-min nya drog Josh e så snygg dör..

Så idag har jag bara tagit det lugnt, eftersom jag har varit en sjuklig och inte varit i skolan. Har svenska prov imorgon och är jätte osäker på freaking satsdelar. Hoppas det går bra iallfall.


A fresh Start

Tänkte starta easy breasy beautiful cover girl. Nä men tänkte starta lite lät på bloggen igen. Min rum är inte klart än, som jag hade hoppats vid detta laget. Men jag känner för att börja blogga ingen. Saknar min system kamera och saknar bloggandet.