WHEN YOUR CRUSH TELLS YOU WHO THEY LIKE BUT IT ISN’T YOU

On the outside
On the inside

THE MOMENT WHEN YOU REALISED YOU’RE JUST FAT.


≡≡≡

2 saker jag fick i födelsedagspresent, min kära Goofy Movie och Min egen Diary.

Är Ganska Kass i know.

Några av sakerna jag köpte i Paris.

Har inga nya bilder. Denna veckan och förra har varit stressiga som in i . Matteprov igår som jag klarade JIHO! Svenskan blev också klar, och So:n ska in imorgon, som är ungefär helt klar. Så kan chilla lite nu, var inte i skolan idag, kändes som jag skulle födda en bebis ur mitt huvud, plus att min mage dödade mig. Blir fler bilder på Fredag, firar min födelsedag på gröningen om det blir fint väder. Har lite Panik till avslutningen, har inget att ha på mig än!


HAHA!


•Pink Day•

 

 

Fick mina Nike Air max 90 igår!

 

 


Don't wake me up.

Så var på stranden idag med Alexandra och Elias, har saknat dom skit mycket! saknar inte Sverige för det suger fet, men det duger. Iallfall stör jag mig lite på människor, asså jag menar jag vet att jag är annorlunda och att jag inte direkt är kanske en av alla andra, men snälla, låt mig, vad är problemet ? stör det ? tror du att jag ska bajsa på dig eller? ( även fast jag verkligen vill det ) Ja, nu är det ute, shuuuu. Nu ska jag fortsätta träna på No, köpte min bikini idag och träffade Savin! idioten är fortfarande en lika stor tönt som vanligt hehe.


MOI Och Bikini ( Plus allt det andra då men ja…..heheh..)

Spela cool va?! Så ful.....every great dream beings with a dreamer. always remember you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world.

En bild på vad jag hade på mig idag. Var på väla också och köpte dom här två fina bikinierna..Okej bara den blåa men i min fantasi köpte jag båda, imorgon ska jag köpa den andra också. Tröjan jag hade på mig idag köpte jag i Paris, visst är den cool, min mamma sa till min pappa idag " Vicki har blivit hipppppiee" wtf? Ja iallfall, 33 grader idag! skit varmt, har pluggat No idag och kan ingen, döööö NO.

ΔΔΔ


Catch me.

sååååååååå en bild på mig....Ja, ska gå och lägga mig nu, har gjort ganska mycket i svenskan idag, har bara att göra 2 saker till plus inehållet och inlednigen, sen är det färdigt, tur. Sen No måste jag börja tränna på imorgon, ska ha provet på Onsdag, är skit rädd att det kommer gå dåligt. åh. Iallfall tror jag inte att det blir någon blå hår färg, blir ombre istället.


I am not Perfect- Selena Gomez- Demi Lovato- Miley Cyrus.

Börjat lyssna på Selenas låtar, okej jag tycker faktiskt att hon är urkass sångare live, men jag bryr mig inte om hon har autotune i sina låtar för dom är så brrrrrraaa!

WHEN YOU ARE TOO SHY TO TALK TO YOUR CRUSH AND YOU ASK YOUR FRIENDS FOR ADVICE

friends:

they’re all “It’s okay just give it time!”

BEST friends:


WHEN SOMEONE DOESN’T TEXT ME BACK

I’M JUST LIKE:

Payphone.

Så här är en av mina favorit köp från Frankrike, okej den är från Zara som också finns i Sverige, men jag älskar den ändå!

-

Jag ska nog ha lite ljusare blå, typ vit/blå aktigt, eller så blir det typ som någon av dom här bilderna!


"…The business of books is the business of life."

Var på en bro med bara lås på hela bron, jag tror att du låser in din kärlek med låsen, ganska romantiskt ändå.


Så här är en del av bilderna, inte alla från Paris, har så mycket mer! ni ska få några bilder av mina inköp också. Är faktiskt riktigt nöjd med dom, köpte inte Nike air max 90 i Paris, men mina mamma beställde dom till mig idag, så det blir min födesledagspresent från henne, sen min film, och en sak från min pappa, och så ska jag färga om HÅRET! eller ja, topparna. Har haft det bra annars, längtar lite till skolan ändå!

 


PARIS BABY!

ingen höjdar bild, i know. Men har landat och äntligen kommit fram till hotellet efter en lång resa. Paris är verkligen jätte vackert, av att bara ha suttit i en taxi och sett lite av Paris så är det ändå otroligt vackert. Imorgon gäller det att shoppa böcker tror jag, på måndag är det min födelsedag så då blir det fika ute, tror det bli shopping och pengar i present, och ska försöka njuta så mycket det bara går även fast jag ska om 10 minuter läsa NO, oh suck.


“Ask yourself if what you’re doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow.”

åker till Paris imorgon då! är inte direkt taggad just nu eftersom vi har skit mycket i skolan, men jag blir säkert taggad imorgon om min mamma inte får damp av att min syster blir sen. Men jaja. Idag var gympa lektionen hur grym som helst, dansade runt i gympa salen och hela klassen var som vanligt igen, alla var vänner med alla. Men ja, nu måste jag packa och börja plugga svenska och matte, på flyget blir det 2 timmars No, buuu.


“Never Give Up. Even if something goes wrong, try to find something positive within it…”

Älskar denna låten! Så gullig, bra gjort Bieber!

Your always my king no matter what.

PAPPA FYLLER ÅR IDAG! ( kanske tråkigt men detta ska skrivas!)

Min pappa! idag fylde han år och det går inte att beskriva hur mycket jag älskar honom, det finns ingen beskrivning inga ord. Min pappa har alltid funnits där, i ALLT! jag har alltid haft ett speciellt band med min pappa, och utan honom skulle jag inte kunna klarat allt i mitt liv. Han är min bästavän, vi har dåliga dagar, och bra dagar. Men aldrig skulle jag kunna svika dig. Du är en del av mig och Jag älskar dig så mycket, Hoppas du blev glad för dina presenter! Jag älskar dig Pappa, mer än syre på vår jord.


LOL

Kan inte vänta AH! 35 dagar kvar innan premiär på LOL, längtat efter filmen skit länge! Jag svär jag kommer gå på premiären annars kommer jag halshugga mig själv ( okej nej det kommer jag inte, men ja )

iiii!

 


“Are you ready to stand up and fight the right revolution?”

Köpte inte tröjan på bilden över, men köpte dom andra två sakerna. Äslakr skrikiga färger, känner lite att jag ångrar mig att jag inte köpte t-shirten, älskar verkligen t-shirt:ar, vet inte varför, har blivit lite sån nu, swag you know. Det är därför jag älskar Obey kläderna! Pappa fyller år imorgon!


WRITING “SORRY” AT THE BOTTOM OF YOUR MATH TEST


IF YOU CAN*T SORT SOMETHING OUT FOR YOURSELF,NO ONE CAN HELP YOU.

Jag vet att I suck! med bilder just nu, men jag svär det blir bättre snart, nu när paris är nära så blir det massor med bilder! pappa fyller år på torsdag, blir Money att ge honom, och såklart Paris resan. Längtar verkligen, imorgon tyska redovisning, fack. Men ja. SNART SOMMARLOV!


Nobody dies a virgin, life fucks us all.

Glömde vissa vad jag köpte på väla i fredes. Köpte ett par mjukis shorts som är riktigt fina för 40 kr. Sen köpte jag också två vita t-shirtar för att färga dom med färgerna på bilden. Köpte fyra olika färger ( gul också) som jag ska blanda och göra en riktigt fin blanding till min tie dye!


WHEN A TEACHER GIVES YOU WAY TOO MUCH HOMEWORK.

Do it yourself bitch


“Other things may change us, but we start and end with the family.”

Så har inte bloggat denna helgen. Men har haft ganska mycket för mig. Igår blev det att gå på Annies konfermation som var ganska segt på kyrkan men roligt ibland,speciellt när en viss person fick lite målbrottet problem i kyrkan haha. Sen stack jag och emma hem till Annie och åt och spelade biljard med hennes barndomsvän Carl-johan. Hade det roligt även fast jag var lite dampig som vanligt..

 

Idag blev det att fira min pappas födelsedag med god mat på färgan, med släktträff. Rikard kom också som var kul när jag inte hade sett honom på länge (halv bror ) känner att jag börjar komma närmare familjen nu. Pappa fyller ju nolla gämt iår. Fyller år på torsadag. Sen jag nästa MÅNDAG! oh 15 år, känner mig som en liten fjutt.


“Forgive your enemies, but never forget their names”

Okej så idag har jag nada bilder eftersom jag har tagit nada bilder. Jag var på standen efter skolan med Savin, på gröningen. Var så jälva kul med en kille som cyklade med en facking cykel fram och tillbaka hela tiden och typ lekte att det var hans BMW haha, så jälva korkad, och sen dagens var så jälva bra. Har också fått reda på SO provet nu, döör.Musikvideon är äntligen färdig!