Jag bloggar för mig själv.

 

 
Som min rubrik talar, jag bloggar nu för mig själv, jag var innan helt inne på att ha en blogg för andra, inte för mig själv, utan för att andra skulle läsa och bli glada, men från och med nu bloggar jag, när jag vill, hur jag vill, och ja. Jag känner bara annars blir det för inträngande att skriva för andra och inte för mig själv.
 
Fan va trött jag är idag, har läst färdigt Perks of being a Wallflower, boken är väldigt lärorik, den lärde mig att jag vet inte vem jag är, och även fast det kanske låter skit konsigt så är det en sanning som jag tror man försöker gömma, i min ålder i alla fall, alla tror att dom vet vem dom är, well fine för dom, själv har jag ingen anning och är väldigt glad och väldigt spänd för att lära känna mig själv.

We are never ever getting back together!

 
 Well thank you Channing Tatum.

Im kong fo cat!


Just ones I want my life to be like an 80s movie!

 
    
I Love, love, but i hate pain, and i know, that in the end, that is not going to work out. But sometimes, just sometimes, i believe that  the pain can be worth it.
Ahh jag hittade på den själv, den kan ni inte säga något om, den var fan bra!
 
Ja ibland önskar man väl lite for detta, gör man inte det. Liksom kom igen, tänk tanken av någon att vakna upp brevid varje morgon ( jo sant jag vaknar upp brevid min veckar klocka varje morgon, men den skriker ju bara på mig för fan, ingen kärlek där inte) Någon som kysser dig, finns där, och bara är din. Jo jag tror vi alla längtar för något sådant ibland. 
Kärlek va? intressant känsla.
 
I alla fall! Fick reda på att Taylar Ward kommer till Malmö den 6 oktober! sticker ditt med några tjejer i klassen! jag bara äh va fan, någon konsert måste bli min första, varför inte Ward dude då liksom? Riktigt taggad! På Fredag blir det Samantha och jag och vma, har aldrig tittat på live vma så ska bli ganksa kul, måste fortsätta läsa på vår svenska bok nu ( har inte ens börjat läsa ) sitter samtidigt och lyssnar på Give me Love med Ed Sherran, kan det bli härligare?!
 

What is life without a little risk ?

Har haft ett jätte långt uppehåll med bloggandet och jag kommer nog inte blogga varje dag heller, men jag kände för det när några i klassen sa att jag skulle blogga lite, så jag bara äh vafan, kör in ett inlägg idag. 
Skolan har börjat igen, känns ganska skönt med sista året, känns som detta året att jag har lärt mig så mycket. Inte skolans ämne och sånt, jag menar mer av livets skola, jag vet fortfarande inte vem jag är och vad min mening är att vara här, men att bli en bättre människa liksom, jag känner mig bättre. Jaja, iallfall, fick en bok i Svenskan som jag ser fram emot att läsa, plus att jag ska beställa alla mina 6 John Green Böcker snart iiiiiii! plus att han har börjat skriva på sin 7:de bok, helt fantastiskt!