Your body is the most amazing thing you ever will own.

 
Jag har kämpat med min kropp i över 1 år nu, och jag kan inte säga att jag är så smal som jag vill vara, men jag tycker ändå om mina kurvor, det iallfall lite finare än den andra bilden, tycker jag. Så jag tycker inte att folk ska svälta sig själv för att bli smal, det finaste är att vara frisk och nyttig, och stolt över dig själv.

Kommentarer
Emma

Helvete (ursäkta mitt språk) jag älskar dig så himla mycket , haha lite creepy ^^ men gud du är så himla mig haha lät sååå ego där.Iallafall du är dig själv och skiter i vad andra tycker ! Om jag har läst rätt använder väl du inge smink ? Så jävla bra :') tycker faktiskt att folk ska sminkasig mindre för fan man är ju fin som man är.Sen dedär me kroppen , du annar inte hur mycket jag hatar min kropp men när man sen ser t.ex Paris Hilton som på bilden är jag så himla tacksam att jag har min kurva kropp and you know what JUST ROCK THAT MOTHER FUCKA BODY OF YOURS ! h3h3 hoppas jag inte gjorde dig uttråkad med denna urlånga kommentar :') ha en bra dag iallafall !

Svar: Nä inte alls! din kommentar gjorde mig jätte glad! tack så hemskt mycket för den! Du anar inte hur glad jag blev av att se denna kommentaren nu, tack tack tack! Jag vet inte vad jag ska skriva haha, du har tagit orden ur munnen på mig, tack :D<3
wikiii.blogg.se

2012-08-06 22:08:32

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0