Blinka lilla stjärna där!

Jag som liten, jag var en sångernska, visst sjöng jag fint!

WHEN YOUR JAM COMES ON AND YOU’RE WITH YOUR BEST FRIEND:


The Goofy Movie

eye to eye.
Stand out.
Asså The Goofy Movie är den bästa Disney filmen som finns tror jag, visst Stich är också jätte bra, men jag tröttnar Aldrig, och då menar jag ALDRIG! på Goofy movie och låtarna är facking bäst! Dör varje gång, den filmen är så bäst!

"If we listen to each other's heart, We'll find were never to fall apart"

System kameran hann jag inte ta fram så det fick bli i mobilen, så jävla dåligt ljus, men,men. Hade på mig min keps idag vid valborg brasan och mina nike sneakers med min swag tröja. och gick och lyssnade på Tyler the Creator hela dagen, som folk blev rädda för mig haha.
Blev så lycklig av att få min pappa att bli glad idag, kändes så jälva bra att jag nästan ville gråta, alla stod och tittade på mig när en tjej som ser ut som en vet inte vad, galning blir kramad av sin pappa, men det var så skönt att se honom skratta, känns som våren har startat bra!

Har inte bloggat, Know.

Har inte bloggat, men har haft fult upp. Var på Tivolit på fredagen eftersom jag blev lite bättre, det var helt dött på dagen, lika dött på kvällen. Sen igår var jag hos Emma där vi tittade på någon film MED JOSHI omg min älskling är så fiiiin. Iallfall hade vi det kul eftersom vi satte på Disney låtar och dansade runt som galningar och sen singstar och sjöng som kaklade hönor. Nu idag stack jag snabbt till väla eftersom, ja som ni ser på bilden ska jag för första gången testa på att göra Tip Dye, ska försöka iallafall, blir nog ingen göteborg imorgon, får fixa det på sommaren istället :/


I ♥ Sleep.

Gick inte till skolan idag, har haft ont i min mage hela dagen, mitt unikum funkar och fick reda på mitt matte resultat! YAY! allt jag säger om det. Ska kanske till Tivolit ikväll om jag blir bättre, mamma kom hem med soppa till mig, men det känns fortfarande som andra världskriget i min mage. Jaja får hoppas på det bästa.


Sunny-Beaches-and-tans.

Gjorde om min Tumblr: http://fearlessdrug.tumblr.com

Har varit i skolan idag, två dagar i rad har jag varit helt dappad, måste vara det dåliga vädret. Längtar till Första maj! och längtar till Tivolit, har lite problem med en sak jag mste fixa nu på en gång. Har So prov snart igen, bajs. Och matte prov och NO prov är next. Oh snart är det sommarlov, och om två veckor är det Paris, och sen min Föedelsedag!


↓↓

Ska ha dom från gina tricot!

Fick precis reda på mitt matteprovs svar, och jag blev faktiskt jätte nöjd! det går bara uppåt för mig i matte!


“Having swag isn’t about what you wear or your hair style but about being confident in yourself && not everybody has swag…”

Här får ni två bilder med mig och min swaggie keps jag köpte, LOVE DEN!


“You aint got SWAG if you dress like others, You got SWAG if others want to dress like you.”

Gjorde denna tröjan igår, glömde att vissa upp den. Är riktigt stolt över mig själv! köpte tröjan på ullared för ett tag sen för 50kr och sen har jag pimpat den själv! Blev faktiskt riktigt nöjd!


KEVIN HART

Roligast av dom alla!

Ge mig en säng!

Oh fan va trött jag är! jag pallar inte ha gympa nu på morgonen också, ska iallfall ha matteprov idag..dööömatte dööö! Jag får hoppas på det bästa, min matte lärare sa till mig " jag tror på dig Victoria, och jag håller tummarna för dig" jo jag behöver nog det. Jaja, börjar om 20 minuter, så ska borsta tänderna nu, shao!


♥♥♥


“Boys think girls are like books, If the cover doesn’t catch their eye they won’t bother to read what’s inside.”

 


Boos Can be Dangerous, The best ones should be labeled: " This could change your life "

( inte alla böcker )

Ohh längtar till sommaren! när man kan sitta och läsa böcker dagar ut och in på stranden! Jag vet jag är en boknörd, men jag bryr mig faktiskt inte, älskar böcker!


SWAGGIE

Var på väla igår med Elias, var ganska skönt när vi bara satt och snackade, lärde mig skit mycket nya saker om Lady gaga haha. Hade det ällmänt kul och skrattade lika mycket som vi brukar göra, sen köpte jag också min födelsedags present, mamma betalade mig när jag kom hem för den, så det är avklarat, köpte en Michell & ness keps som jag har alltid velat ha, men mamma beställde den på något fel sätt så jag fick aldrig den, MEN NU ÄR DEN MIN! den sista också hehe, ska iallfall plugga idag, matte prov på Onsdag..yay..


Never the right time to say Goodbye.

Så längesen! aW min älskling, gråter varje gång till låten,så fiiiin!

 

...Jag är medveten att jag är Forever Alone,men man får väl drömma.

 

 


I'm the type of person who laughs at my own texts before I send them because I'm so damn funny.

okej om jag ska erkänna mitt utseende på dom här bilderna så vill jag bara säga...OMG SÅ FACKING AWESOME JAG SER UT! Pang Brud! hehe..okej jag är skit trött, det är mitt försvar.

Ska gå och lägga mig nu, dagen har varit helt okej, har känt mig lite forever alone, slutade efter en musikal vi tittade på i skolan, men fick min bok när jag kom hem, vill inte läsa den längre eftersom jag vet att killen kommer dö, och dom är så söta tillsammans så jag vill inte läsa mer, iallfall GODNATT!


SEEING YOUR BODY AFTER A SESSION OF PHYSICAL WORK

Expectations:


Fact:

“I’D BE SCARED OF CALLING 911 FOR ANYTHING BECAUSE THEY TAPE THOSE PHONE CALLS. YOU KNOW THAT SHIT’S PRIVATE.” :

 

THEY PLAY THAT SHIT ON THE NEWS 40 TIMES A DAY. ALL MY FRIENDS AT THE FUNERAL ARE ALL GOING LIKE:




Every New Day Is Another Chance To Change Your Life.

Min dag började bra. Kan säga att det jag gjorde halva dagen i skolan var att göra detta, eller ja, ungefär. Skit kul! ska filmas och göra det i stan någon dag snart. Iallfall gick jag hem efter lunch eftersom jag fick höra några sårande saker som gjorde mig verkligen ledsen eftersom några dagar tidigare hade jag mått dåligt just pågrund av den saken. Hoppas det blir bättre nu när jag sticker och hämtar MAMMA! YAY har saknat henne jätte mycket! Har SO prov imorgon, Dööööö!

She's my best friend, ofcourse i'm gone tell her everything you just said.

Sticker och trännar med alexandra nu!


Oh fan vad jag längtar till Sommaren, orkar inte med skolan och alla falska människor som finns där. Orkar inte med alla Lektioner och alla prov och allt skit. Vill bara njuta av värmen pch ha sommar!


WHEN A SMALL CHILD SAYS “I WAS THERE FIRST”

BITCH, I WAS BORN FIRST


ME IN GYM CLASS


“YOU CAN’T LOVE A CELEBRITY, YOU DON’T ACTUALLY KNOW THEM…”


Expect the best, be prepared for the worst,fuck what others think& do your own thing.

Slutade tidigare idag, så stack med Elias till MC där vi var med några andra tjejer, sen träffade vi typ halva klassen. Sen Stack vi från dom och gick till stan där vi tittade på lite saker men det blev inga köp. Slutade med att vi satt vid en staty i solen vid havet, så sköööönt! sen stack båda hem, och min pappa är fortfarande Sur på mig, ah asså jag kan fan gråta, varför står alltid det så höga krav på mig?


True.


Vissa dagar hatar jag bara mig själv. Ibland känner jag mig inte liksom tillräcklig till alla. Det är jobbigt att vara något man inte är för dom man älskar. T.ex. Jag älskar min pappa med hela mitt hjärta, och jag vet att han älskar mig också. Men det är svårt, när jag inte når alla krav som finns. Min syster var innan min pappas "favorit " typ, och efter att hon förstörde det fördes min pappa till mig. Som gör att jag måste nå upp till hans förhoppningar, Och det svåra är om jag inte gör det, så stänger han liksom av, som om jag inte finns där, om jag inte gör allt i skolan rätt, om jag inte uppför mig, om jag inte kommer hem vid den tiden, eller om jag äns åker bussen. Det är så svårt, för jag vet vad allt handlar om, jag vet att min pappa vill spegla sig själv i mig, gemom att sätta alla krav på mig. För min pappa var som mig och min syster när han var ung, han gjorde inte allt i skolan som behövdes, han släpptes fri och fick göra vad han ville och missade så många chanser i livet, därför är jag som en andra chans för honom, och det gör mig in till ledsen, allt som han går emot att man ska göra, händer. Jag blir själv ledsen av det, för det är jag som drabbas, och jag vill inte se honom ledsen, varför ska allt vara så jobbigt.


Bee who you want to be, not what others want to see.

 

Linnea om You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one.:

Tror du på Gud?

 

Em, intressant fråga,  :) Iallfall. Ja det gör jag, även fast jag inte är döpt eller något, eller att jag någonsin går till kyrkan.

Men jag tror på Gud, min mamma är väl tacken för det, nog en av dom klokaste kvinnorna om gud och högre krafter!



You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one.

Sticker till Emma nu, blev inget med Alexandra, vet inte varför, ibland blir väl människor så att dom bara blir sura, eller jag vet inte. Iallfall ska tränna på uppvärmingen , hoppas vi sätter den nu hela igenom så vi inte behöver tränna mer under veckan.


There are two ways you can go with pain. You can let it destroy you or you can use it as fuel to drive you

 

 

Both of us

our song

Vet inte vad som har hänt, men jag har börjat älska Taylor swifts låtar. Dom är så mysiga och härliga. Tänk bara solig dag på stranden med Taylor swift Our song. Oh! fan vad jag längtar till sommaren nu! man blir bara så glad av henne!

“Suddenly everything finally made sense because, paradoxically, I finally accepted that it never would make sense. That’s life. It’s not all wrapped up in a tidy bow - it’s crazy and unpredictable, and so are the people who live in it.” - Diane Schw

Läste precis färdigt min bok. Jag kan inte förklara böcker tillräkligt bra för att man ska förstå,  tills man själv inser vad böcker har för kraft, men den var helt underbar, grät nästan hela väggen igenom all 690 sidor.

I may Find my Prince but my dad Will always be my king.

Var på ginatricot idag med min syster. Så detta kanske ska köpas. Iallfall kjolen, den är ett måste! Har inte gjort så mycket annat idag,skulle egentligen till stranden med några med alla skett i mig och vädret var kast så det blev inget. Blir stranden med Elias på måndag istället. Ska smsa emma snart, måste vara i helgen så vi kan tränna på uppvärmingen och kanske sticker till alexandra på Söndag, måste dock hinna plugga också. Ska nu gå ner till Pappa som sitter ensam, tycker synd om honom, ska samtidigt läsa färdigt min bok iii! 690 sidor, lånade den igår, har bara 200 sidor kvar och på engelska, stolt e jag fan!


WHEN KIDS TELL ME THEY HATE BEING A KID AND CAN’T WAIT TO GROW UP…


SUMMER 2012 HURRY THE FUCK UP ALREADY!

Mamma åkte igår, saknar henne redan. Skolan har varit den vanliga, dö skrattat som vanligt till vissa saker. Och inte haft så kul på vissa saker, och ja..Tänker inte ta upp det. Har iallfall fått hem en bok som jag verkligen velat läsa på länge! har också fått hem ledighetslapp så jag kan åka till PARIS! oh fan vad jag lägtar! ska iallfall sova nu eftersom jag är dötts trött, Godnatt!


_RITA ORA_

Tjejen är facking skit snygg, så facking fina kläder, + poäng!

Bitches Ain't shit,But woman ain't Bitches. See Woman are the queens,and Bitches just Bitches.

(Såå sexii människa, han utan tröja you know, SWAG!)

Idagggg. Det har varit en bra dag. Haft många skratt som vanligt i skolan. Oh så bäst skolan känns just nu. Tränade första gången på gym igår. Har trännings värk i hela kroppen. Men bryr mig inte. Det ska vara värt det så jag bryr mig inte om det gör ont. Så stolt över mig själv. Mamma åker idag till Serbien :( Hatar verkligen att se min mamma åka, längtar redan tills nästa Ondag när hon kommer igen!

 


Getting a good grade in your worst subject


That one friend that annoys the shit out of you.

Bloggade inte så mycket igår eftersom jag var helt slut och hade inget att blogga om, satt hela dagen i min pyjamas igen och läste böcker, jätte kul att läsa ellerhur? skola idag........fan

♣♣♣

Har inte så mycket att göra idag än att plugga till matte. Imorgon är det skola, sucks.. Men efter skolan blir det gym med alexandra, får se hur det går *host* hehe.

When you are going out and your parent ask 1000 questions…


My beauty, Grace, and Strenght

Har inte bloggat så mycket idag. Och inga nya bilder för den delen heller. Men idag har jag bara varit hemma och gått runt i min pyjamas och ätit påskgodis. Och gråtit lite...Men jag läste den 3 bästa boken jag någosin har läst! Moonglass hette den. Och den har inget med realtioner att göra, okej det finns en gulig relation, Men! saken är att den fick mig att gråta, den var verkligen jätte bra, och jag vet att ingen pallar läsa att jag tycker om den, sååå jag slutar här. GODNATT!


Why do you have to be soooooo hot ? damn you..

 


Getting home after a long day at school…


I'm jealous of my parents; I'll never have a kid as cool as theirs.

Oh gud vad jag vill ha ett par. Vet inte vilket dok, OH så svårt. Dom e så sjukt fina alla. Älskar Jeremy scott skor!

Glad Påsk föresten!


“You get in the biggest fights with the people you care about the most, because those are the relationships you are willing to fight for.”

Sååå..Ska gå och lägg mi nu! ( Svens dialekt i Happy Feet 2 har fastnat i mitt huve) Imorgon blir det väl mer påskfirande, och på måndag likadant. Måste va med familjen nu annars blir min pappa galen skulle jag tro. Fast gör inget, känns skönt faktiskt, nu när min kära *host* syster kommer hem  imorgon ska det bli kul *host* *host* eller inte, vi får väl se.
(ohh mitt hår har blivit långt igen..måste klippa av det, pallar inte ha långt..)

When the bell rings at the end of class

You’re like
But then the teacher is like

When someone you hate falls


Sometimes people aren’t who they seem to be, and sometimes people are so much more than you originally thought.

Var på väla idag och köpte denna tröjan, var på jätte dåligt humör idag. Jag gick runt på väla hela tiden och bara " Jag är ful " men sen gjorde mamma mig på bättre humör när hon sa att min systers present till mig när jag fyller år är två biljetter till Kanye West och Jay-Z konser i malmö! Fan va gryyymt! Längat till tusen! Fack det kommer bli awesome!


"God gave you this life because he knew you were strong enough to live it." -Miley Cyrus

 

Som jag saknar Hannah Montana. Det var seriöst mitt favorit pogram på Disney. Även Fast Miley inte gillade att vara med där. Men jag älskar fortfarande henne, fast Jag älskade verkligen Hannah montana.

Jasmine Sanders

 

 

 

F*cKing Älskar henne! Hon är Skit Snygg! Jag fattar varför Chris Gillade henne!

 


tråkigt..

Lovar du att vara ärligt: Japp
Du heter: Victoria
Smeknam: Vicki, Paj, Vicosh, m.m kommer inte på alla nu.
Låt som du lyssnar när du sörjer är ledsen: So cold med Chris Brown.
Beronde: Doon no..
Vad tror folk om dig : Ingen anning, att jag är blyg skulle jag tro.
Vad får du ofta komplimanger för : Mina ben eller mina ögon.
Vad säger du för att imponera på någon : Brukar inte försöka imponera folk, e bara mig själv.
Hur imponerar någon på dig: Att vara sig själv.
Brukar du skratta för dig själv : Alltid, läskigt..
Vad står i ditt senaste sms: Min facebook är cp!
Var bor du : Helsingborg
Trivs du där: Sådär,längtar att fösvinna från staden.
Hur många converse äger du : typ..4
Sprit,cider,vin eller öl: Har aldrig smakat något av det.
Brukar du bli full: JA! av luft...
Vad har du för mobil operatör: Telenor
Är du allergisk mot någoting: mot idioter.
Hur svarar du i din telefon: Olika, typ Hallu!! Vem e det ? eller Hallå?
Vem ringde du till senast: Mamma
Antal timmar sömn i natt: hehehe.... 13 timmar..sover bort hela dagar typ..
Sov du ensam: Japp
Brukar du komma i tid: skolan, oftast, om jag ska till vänner..hehe..typ alltid 1 timme sen..
När mår du bra: När jag är med min familj och mina vänner :))
När blev du fotat senast: ee...typ 2 dagar sen.
Hur känner du dig nu: Skit trött och seg som fan..
Har skit tråkigt.


When You Sit Next To A Really Sexy Person:

And you’re like:
But you wanna be like:

If a Girl Admits That She likes you, Know that it Took Her every ounce of Courage she Has…Don't Take That for Granted.

FödelsedagsGRIS!hehehe..

Såååå..Nu hat jag äntligen satt ut lite bilder! Hade jätte kul hos Alexandra med dom här människorna ( och min sjäv hehe ) Började med att vi välkommnade Elias med hög Volym av Lady gagas. Och Ballonger. Sen stack vi driekt iväg för att hämta vår film och vår pizza! Ja säger inte så mycket än att dom som var där vet vad som hände och det var en suuuper dag, speciellt när vi skulle hyra film, Right Savin ? iiiiii, han var sååå söööt! Iallfall, stack sen hem till Alexandra där vi hade det mysigt med pizza och allt och våra skratt attacker, dööör.  Asså jag tror jag kan läsa andras tankar, haha. Men det var en awesome kväll!

 


When my parents type WWW. into the URL:

and they’re just like:


FU*K It Im YOUNG

Så jag hann inte sätta ut någon bild på igår eftersom jag precis gick upp till min data. Har varit borta i princip hela dagen. Var hos Emma ( med Annie och Amanda) i typ en timme där vi åt choklad och sen gick vi ut i DET SKIT FINA VÄDRET! Skit fint va det, fast inte jätte varmt. Men ja, körde dödens död, dom emma och hennes pappa kallar den ( En lådbil som ni ser amanda sitta på) Det var kul även fast jag trodde skulle dö några gånger. Sen stack hem, började läsa på en ny bok ( en ny bok varje dag, på engelska, känner mig jätte duktig, aa) Sen stack jag och mamma och hyrde nya filmer. HAPPY FEET 2! den va sådär, berättar mer imorgon och lägger ut bilder från festen, silken dag dom här senaste har varit, lycko dagar, iiii!


Turn up the music

Ska göra detta kort. Jag ska lägga in bilder imorgon, var hos Alexandra hela dagen och firrade Elias födelsedag. Hade riktigt kul. Men okrar inte ta upp bilder ikväll. Har problem i familjen.
Min pappa är väldigt sjuk så ja..
Jag säger bara, ta vara på varje sekund av livet med dom du älskar.

love is louder than the pressure to be perfect

AHHHHHH!!! Videon är ute! omg så bra den är! Kan man vara mer stolt över henne! Grät när jag såg den! Älskar henne så sjukt mycket!

I Love my dog.

Jag ska faktiskt göra en tvist på det nu. Jag har minst sett 100 bloggare som skriver om kärlek, hur dom vill ha en pojkvän och vill ha en flickvän.
Nä jag har aldrig haft en, och jag behöver ingen heller. För jag har all kärlek jag behöver, jag får alla kyssar och kramar jag behöver. Och inte från en pojkvän eller en flickvän. Jag har   min familj, dom ger mig tillräckligt mer kärlek så jag klarar mig, Tack för att ni finns!

When i Graduate, i will sneak into all my teachers bedrooms and do this:


Trying to smile cute.

Expectation:
Reality:

" are you yelling at me because you like me ?!" " No,you idiot. I'm yelling at you because i think i love you!"

Så läste precis färdigt denna boken, GUD! detta är verkligen en bok som kommer på andra plats av dom böcker jag älskar. Asså denna gjord för mig.  Jag skrattade nästan hela tiden. Och sen med Ben och Spencer och Zach. Åh det var så gulligt! slutet då. Äh denna gjorde så jag grät Happy tears. Annars brukar jag gråta för att böcker är slut. Men denna slutade perfekto! Bara att den är på engelska kan vara jobbigt. Men det är lätläst och jag föredrar faktiskt att läsa engelska böcker på engelska, alltså jag gillar inte att läsa översatta böcker, blir skit dålgit då.



It's funny how day by day, nothing changes. But when you look back, everything is different.

Jag var med mamma och åt idag, blev pasta på någon resturang. Glömt vad den hette. Idag blir det för mig att plugga matte, är 10 sidor efter, plus att jag måste börja på So:n eftersom vi har prov om 2 veckor. Oh jag hatar So, verkligen. Det var mitt favorit ämne. Men jag hatar att vara en av dom bästa i klassen på något. Visst jag är det ända som har fått B, men det spelar ingen roll för mig betygen. Mednas andra tävlar med mig, och gemför sig med mig för att bli bättre. Det är så störande. Fattar dom inte att jag inte bryr mig vad fan dom får, jag sköter mitt,skött du ditt.


❒ Single ❒ Taken ✔ No one likes me because i am weird as fuck


Why does the phone always ring when your in the bathroom?


Let me give your heart a break

Tänkte köpa den till sommar avslutningen, men åker till Paris på min födelsedag, kanske hittar något finare där, så jag får se helt enkelt.


Nike air max

Oh snälla mammi kan jag få! annars köper jag själv på Footlooker.


Keep calm and may may the odds be ever in your favor.

Idag har jag gjort ungefär allt jag hade plannerat. Var i stan med mamma och köpte ett par mint gröna byxor som jag älskar. Skulle köpa vita shorts också för sommaren. Tänk bra, vita shorts och en gul t-shit och vara brun. Ah. Jaja, och köte en galaxy tröja från gina. Dom hade galaxy leggins också. Men både jag och mamma tyckte att jag ska satsa på bättre kvalite även fast det är dyrrare, så hon sa att hon nästa vecka ska beställa mina black milk tights IIIII! Sen stack jag hem till emma direkt efter, vi blev färdiga med uppvermingen och den är så bra! Åh vad bra det känns. Imorgon blir det att äta ute med familjen, sen stan igen för att titta på min sommar avslutning klänning.


I'm no fucking role model- tyler the creator

Måste fan och med gå på en av OFWGKTA konserer innan jag dör. Så Epic shit haha! Och tyler , måste fan träffa honom.

Idag ska jag iallfall gå till stan med mamma, ska se om jag hittar något, sen blir det hem till Emma för tränna uppvärmning till gympan, och så vill mamma sen köra SO med mig, den kvinnan är fan galen när det gäller läxor, det hoppar väl i generationer i smarthet, eftersom jag fan inte fick någon smarthet alls hehe.

 


My mom has the most awesome daughter in the world!

Får en bild på mamma och på min fina konversation med min vän. Äh vad vackra vänner man har! riktigt härliga konversationer. Som sagt har jag bara slappat idag, blev att jag läste en bok, som vanligt. Den tog också hårt på mig, fast det gör alla böcker, har verkligen börjat bli en lippsil i böcker nu för tiden. Imorgon skulle det bli stan, får se nu eftersom jag vet inte hur det blir med Emma, Annie och Amanda, kanske blir att jag går hem till Emma istället, får se hur det blir.


Even when people change, the memories don't.

Vaknade för typ en halvtimme sen, har ätit frukost och tittat på Pretty little liars. Har inte direkt följt den på länge. Men jag börjar bli lite fast vid den igen. Idag ska det bli en slapp dag. Blir nog att göra lite skolsaker. Sen imorgon blir det nog stan och titta på Ginatricos nya kolektion. Annars sticker jag till Malmö med mamma och tittar där. Behöver lite nya kläder tror jag ;)


Hi i'm Josh Hutcherson

He is so perfect, i'm just:

I look awful when I’m lying down

I’m like

"Sometimes i wonder who the Fuck i am"

Ska gå och lägga mig nu efter en bra dag, mår ialla efter att mamma kom hem med en pizza till mig, och efter all glass. Hoppas att det försvinner när jag går och lägger mig, 1 april idag då. Ska gå och köra ett april skämt på mamma innan jag går och lägger mig. Skriver imorgon hur det gick. Tänkte köra det vanliga " Mamma, jag måste berätta en sak, lova att inte bli sur eller besviken, men jag har börjat röka " undrar om hon kommer gå på det ?